23
aug

23-24 aug Mantorp On 2 wheels by Filip Backlund

Mantorp, Östergötlands län

Mantorp Park

trackdays bankörning mc filip backlund final
gillar kommer

Välkommen till On 2 Wheels – där vi bryter ny mark inom våra Trackdays! Här har vi inga instruktörer som erbjuder strukturerad utbildning, vilket skapar en unik plattform för träning i din egen takt. Det här är till för de erfarna Trackdays-entusiasterna och tävlingsförarna som vill fördjupa sig i gemenskapen samtidigt som de fokuserar på sin personliga körutveckling.

Boka: https://mcparken.se/ticket/12 

On 2 Wheels är skräddarsytt för den erfarne föraren som söker en autentisk upplevelse. Oavsett om du tränar inför tävlingar eller strävar efter att ta dina färdigheter till nästa nivå, är detta det perfekta tillfället att hänga med likasinnade hojentusiaster.

Tiderna är ungefärliga och vi uppmuntrar dig att välja den grupp som bäst passar din uppskattade körtid på banan. Om du är osäker eller ny på banan, oroa dig inte – välj helt enkelt den grupp där du tror att du hör hemma. Vi finjusterar och anpassar grupperna under dagen för optimal säkerhet och för att skapa en sömlös körupplevelse.

Medel 1.35> | Medel/snabb 1.28-1.35 | Snabb ~ 1.22-1.28 | Race ~ 1.22 >
Dessa tider är ungefärliga och vi ser fram emot att dela denna episka körupplevelse med dig. Boka nu och var med på en dag full av adrenalinfylld gemenskap och personlig utveckling på On 2 Wheels – där varje kurva är en möjlighet att ta din körning till nästa nivå!


Kommentarer

Mer information

Länk till aktuellt event: https://mcparken.se/ticket/12Hitta hit

När

23 aug 2024 09:00
24 aug 2024 17:00

Var

Parisvägen 8
590 17 Mantorp
Mantorp, Östergötlands län

Fakta

PIPPI VIRGINIA BONTA
195