BIKETOWN MOTOR I FALUN

Dela
  • 147 569
  • 29 november 23
  • Butik, företag, verkstad, Webshop, tillbehör, reservdelar,

Biketown Motor i Falun & Gävle, fullmatade motorbutiker

Med hela Yamahas sortiment av MC, Cross/Enduro, mopeder, fyrhjulingar(ATV), snöskoter, vattenskotrar, båtmotorer, snöslungor och elverk. Du hittar också båtar från Buster och Yamarin i butiken. Dessutom har vi ett stort sortiment av delar och tillbehör för alla fordon. I vår välutrustade verkstad servar och reparerar vi alla Yamaha fordon. I webshopen hittar du hela vårt sortiment till bra priser, vi levererar snabbt, så att du har dina varor inom 1-4 dagar. Fordon skickar vi inte, men kan köra ut, upp till 10 mil från Falun/Gävle. Välkommen till en trevlig och välsorterad butik.

Våren 2018 fick vi förtroendet att öppna en Yamaha butik i Gävle. Vi hittade en bra lokal på ca. 1700 kvm ...och slog upp portarna i April 2018. Precis som i Falun har vi hela Yamaha sortimentet kompleterat med Buster & Yamarin båtar och en stor cykelavdelning. Vi servar och reparerar alla Yamahas produkter i vår fullutrustade Yamaha verkstad.

Två delägare blev tre när Anders kom med i september 2015 efter att han jobbat i cykelbranschen sedan 80-talet, sista 25 åren på Shimano. Han blir en bra tillgång och vi kommer komplettera varann väldigt bra. Han har bl.a. ansvaret för den nya webbutiken som vi lanserade i samband med öppningen av Biketown. Kombinationen mellan fysisk butik och nätbutik tror vi helt klart är framtiden, det gäller bara att hänga med i trender och priser.
Butikserfarenhet är det ingen brist på då Mattias och Nicklas drivit en cykelbutik i Britsarvet sedan 2010 i väldigt små lokaler som har blivit urväxta flera gånger om. Anders har också startat och drivit cykelbutik på 80 talet i Falun. Sedan hösten 2017 är vi fyra delägare, sedan Johan kom med i bilden. Tidigare proffscyklist på högsta nivå och med många års erfarenhet från cykelbranschen både i Sverige och Europa.


Kommentarer


3 av 5 · baserat på 1 omdömen

Butiken
Reparationer & service
Kundbemötande
Tillgänglighet
Tillbehör & tjänster
Erfarenhet

Annonser från handlaren


Här finns vi

Kontakta oss