SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI AB

Dela
  • 13 178
  • 05 februari 20
  • Förmedling, Mäklare

MC KÖRKORT STOCKHOLM

Vi hjälper dig att ta körkort för A1, A2 och A-behörighet! Vi är en av de största MC skola i Stockholm med välutbildade och erfarna lärare på motorcykel.

Som elev hos SKA kan du känna dig trygg. Vi utbildar dig som aldrig kört motorcykel tidigare, men också dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet. Har du redan körkort men känner att det skulle vara bra med lite avrostning? Tveka inte att kontakta oss, med oss får du en trygg och rolig MC körskola i Stockholm!

HUR GÅR VÅRA MC KÖRLEKTIONER TILL?
En del trafikskolor har MC körlektioner i Stockholm med flera elever samtidigt i trafiken. Vår pedagogiska erfarenhet säger oss dock att detta ri...skerar att gå ut över kvalitén på undervisningen. Därför kör vi på Söderorts Körkortsakademi alltid MC körlektioner med max två elever. Eleven får mer effektiv feedback, får mer körtid och slipper titta på en annan elevs körning.

På vår stora bana tränar vi på högfartsmanövrering, och på att bromsa från olika hastigheter (50, 70 och 90 km/h). Vi använder oss av lättkörda Yamaha MT 07 som är utrustade med ABS. Såväl teoretisk riskutbildning som våra MC lektioner i Stockholm utgår från trafikskolans lokaler på Kärrtorpsvägen 75.

Olika moment vi går igenom:
Lågfartsmanövrering
Högfartsmanövrering
Bromsövningar
Stadskörning
Landsvägskörning
UTRUSTNING

All säkerhetsutrustning som du behöver finns att låna på vår MC trafikskola i Stockholm. Men vi rekommenderar ändå av hygieniska skäl att du skaffar egen hjälm, hjälmhuva (finns att köpa på skolan), ryggskydd och handskar. Underställ under skyddskläder är en smidig lösning som fungerar i alla väder.
MC RISKUTBILDNING I STOCKHOLM

Innan du kan skriva kunskapsprovet hos Trafikverket måste du ha gjort riskutbildning del 1 & 2. Riskettan kan du göra hos oss på vår MC körskola i Stockholm. Den mer praktiska Riskutbildning del 2 gör du på en anpassad bana, vi hjälper dig självklart att boka tid. Läs mer om riskutbildningarna påhttps://www.trafikverket.se. Boka tid gör du enkelt i vår e-butik.

Kom ihåg att ansöka om körkortstillstånd, och att till den bifoga hälsodeklaration och syntest! Blanketter hittar du påhttps://www.transportstyrelsen.se
VILKA OLIKA MC KÖRKORT ERBJUDER VI I STOCKHOLM?

MC Körkort A1
Körkort för lätt motorcykel. Med A1 har du behörighet att köra en motorcykel som har en slagvolym på högst 125 kubikcm, och ett förhållande mellan nettoeffekt och tjänstevikt som inte överstider 0,1 kw/kg.

MC körkort A2
Nu har du rätt att köra mellanstora motorcyklar vars nettoeffekt är högst 35 kw, där förhållandet mellan nettoeffekt och tjänstevikt inte överstiger 0,2 kw/kg.

MC Körkort A
Det är den högsta behörigheten för MC då du får köra alla typer av motorcykel oavsett motoreffekt och slagvolym.
KAN MAN KÖPA PRESENKORT HOS ER?

Absolut! Ett presentkort är alltid en uppskattad present. Kanske har du en vän, ett barnbarn eller en släkting som vill ta körkort? Du kan förstås ladda kortet med valfritt belopp. VI ERBJUDER RÄNTEFRI AVBETALNING

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort i Stockholm. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda. Övriga villkor:

Om du har ett jobb kan du låna upp till 50 000 kr. Om du är student kan du låna upp till 30 000 kr. Det går även att delbetala upp till 24 mån, räntan är då 0 % för hela perioden. Du betalar en aviavgift på 45 kr per månad. Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en fast uppläggningsavgift. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter. Du kan också välja att delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad. Är du arbetssökande? Kom ihåg att du i så fall kan ta lån från CSN för att finansiera ditt körkort. Ansökan görs via Arbetsförmedlingen. Besöhttps://kwww.csn.se för mer information.

  • Bolagsfakta
    • Organisationsnummer
    • Öppningsår
  • Postadress
    • Gatuadress
    • Postnummer
    • Ort
    • Län
  • Återförsäljare, verkstad och service för
    • Tillverkare
  • Aktoriserad verkstad för
    • Tillverkare
  • Tjänster
    • Inriktning


Kommentarer


3 av 5 · baserat på 1 omdömen

Butiken
Reparationer & service
Kundbemötande
Tillgänglighet
Tillbehör & tjänster
Erfarenhet

Annonser från handlaren


Här finns vi

Kontakta oss