mcparken bygger webbshop

Den senaste veckan har det varit ett febrilt arbete på kvällar och nätter för att få fram en design och funktion, främst runt navigering som gör att användarna får en positiv upplevelse. Vi har snickrat och arbetat mycket med att få det att bli pedagogiskt och bra, tydligt och enkelt och även fungera om man använder sin mobiltelefon att titta på. Det är verkligen många saker att tänka på. 

För er som vill följa detta arbete så ligger det faktiskt ute så att ni kan titta in lite då och då. Min ambition är att vi kommer ha detta klart om ungefär en månad för att kunna sälja några produkter som tillsammans med kollegorna arbetat fram. Ambitionen är att försöka få till en webbshop där enmans-företagare kan sälja sina produkter, kanske knäpuckar i trä - eller en större grossist som vill exponera sina produkter. En handlare som har några produkter men anser att en webbshop blir för dyrt och avancerat att underhålla - eller reservdelar som ligger hos handlare, växellåda från -87 till en Honda och allt vad det kan vara.

Vi har höga ambitioner. Det här kommer bli en webbshop helt unik från några andra tjänster på marknaden och det viktigaste är - det skall bli bra, riktigt bra för alla. Låt oss kalla detta en win-win! 

4 Gilla


Relaterat


Kommentarer


Annons