Vad borde hojen kosta?

På mcparken började vi för två år sedan att samla in annonser för att i framtiden försöka oss på något så trevligt som att se trenden på vad en viss modell av motorcykel har sålts för tidigare. Tyvärr kan vi inte se vad slutpriset blev, men utgångspriset har vi sparat undan. 

Med det sagt, här kan du söka efter en viss modell som du är intresserad av för att se vad den tidigare kostat. Och för dig som handlare kan du också se samma information, dvs vad en modell tidigare gått för - och därigenom kunna få ett riktvärde på vad en viss modell kan vara värd på marknaden. 

Tjänsten är inte på något sätt avancerad, det är en databas som varje dygn fylls på med nya poster som publiceras såväl för handlare som privata annonser från blocket och mcparken. Länken är https://mcparken.se/pages/product/product-pricelist.aspx  och hittas i menyn "annonser/sök fordon och annonser".

Tips! Kom gärna med feedback och önskemål på vad vi kan förbättra. Länk finns längst ner på sidan kallat "ärendehantering" fylla i vad ni önskar så detaljerat som möjligt så finns det stor möjlighet att vi bygger något som ni har stor nytta av och vi kanske inte tänkt på.

3 Gilla


Relaterat


Kommentarer


Annons